Спека

Анна Черненькая
Червень черево ялозить,
возить по тілу липким язиком,
звозить хітин мозку,
знеструмлює думки…
Хрумкотять дерев кістки,
клекоче машин отруїний рев,
чорно майорять вихлопні труби
та зміє вито спікаються натовпів трупи…

Тріщіть спека, смакує м`якими тілами,
крізь розпарені хребці просочується у душу,
та душить…
Душить липкістю, душить…