Скоро прийде осiнь

Сатива
Скоро прийде осінь,
Заплете калину в коси,
Зігріє руки жовтими квітами,
Обніме за плечі
Червоними вітами.
Прошепоче  на вухо
Грайливим вітром,
Окропить світанок
Дощовим світлом.
Розмалює ранок сріблястим інієм,
Запалить захід золотавим промінням,
Завітає вночі таємничим видінням,
Скоро прийде осінь,
Я вже чую її відголоси...