Як у л та кольори?

Серж Холл
Які у літа кольори?
Це колір моря й неба синяви.
Зелений - колір  соковитої трави.
Жовтогарячий -колір сонця,
Що з позаранку загляда в моє віконце.

Червоний колір -літо ним багате.
Це колір фруктів, овочів, яскравих маків.
Є колір чорний - колір ночі,
Коли гуляти можна довго, скільки хочеш
І милуватися зірками,
 що світять теплими  ночами.

Жовтіє поле стиглої пшениці
І білі хмарки мчать по небу, як лошиці.
Пора є літня пречудова,
Весела, різнокольорова!