Я Богу вдячний...

Серж Холл
У відповідь на вірш "Дар Божий"
http://obshelit.ru/works/39445/


Я Богу вдячний за життя,
Хоч  в кушах райських не родився.
За кожен день Йому звучить моя хвала.
І тяжко жить - та жити не  втомився.

Я вдячний за талант -складать вірші.
Без нього був би я неповноцінний.
Віршами підбадьорю я товаришів.
Писать вірші - то дар дорогоцінний.

Я щиро вдячний за любов,
Мою дружину вірну, та мою розраду.
Її я самотужки б не знайшов.
Творцю я вдячний за поради.

Пишаюся, що духом я злидар,
Тому ,вспадкую Боже Царство .
А хтось впадає  у самообман.
Не вдячний Богу  ні защо.
 Та обирає медитацію