Вони в ддали душу...

Добрый Доктор Че
Важко збагнути пристрість.
Важко сказати правду.
І не купити совість,
Не попередити зраду.

Не роз`єднати обійми
Тих, хто навіки разом.
І все добре, ніби,
У тих, хто катує розум.

І ніч знову темна,
І пісня лунає.
На тих що померли
Куль вже немає.

На тих, що міняли
Життя на свободу,
Тих, що віддали
Душу народу.

         16.09.2007