Сон

Владимир Бородин 09
Я бачив сон, наче Тарас
Вночi з"являеться до нас.
Що вiн и Господа благае
Вже не за себе, а за нас.

Чому розсердилося море,
И причиняе людям горе.
Чому тайфуни и цунамi,
Такее лихо роблять з нами.

Чому чорнобиль землетруси,
И украинцi й бiлоруси,
Зазнали лиха навiть тi,
Що не з"явились у життi.

Багато ще казав чому,
Все знать хотiлося йому.
Я трохи но розтулив очi,
Як чую голос серед ночi.

Я вам скажу моi ви дiти.
Не довго лиха вам терпiти.
Бо буде Рай и на Земли,
Якщо ви вiрете менi...

Я теж хотiв усе це знати,
Але почав вже засинати.
Я завтра ще раз подивлюсь,
Тодi я з вами подiлюсь...