Час рэал зму!!!

Евгений Пешко
У час рэалізму...
       З новаю мэтай!
       З новаю песняй!
       З новым запаветам!
У час рэалізму...
       Новаю шашою!
       Босымі нагамі,
       З непакрытай галавою!
У час рэалізму...
       Супраць да прыгнёту,
       Ода пераможцу -
       Ода патрыёту!
Колерам працы...
       Афарбуем слова!
       Наша навала,
       Знішчыць перашкоды!

Мы - гаспадары!!!
Мы - гаспадары!!!
Мы - гаспадары!!!
На сваёй зямлі!

P. S. Мы - нашчадкі нашых продкаў!
      Мы - адваявалі сваю незалежнасць!
      Мы - галоўны рухавік свабоды!
      Мы - яднаны гэтай зямлёю на вечнасць!