Ммм... Менiн журегiм...

Виталий Коростелев
Ммм... Менiн журегiм,
Ммм... Менiн жарым,
Мен сенi оте суйемiн,
Мен саГан ГашыКтыГым!
Ммм... Менiн арайлым,
Ммм... Менiн кызым,
Сен ушiн омiр сурамын!
Мен саГан кумартамын!
Ммм... Менiн эйелiм,
Кун iспеттес перiштем!
Ммм... Нап-наксуйерiм,
Мэнгi-баки саулем!
Ммм... МенiН КУдайым,
Бет тамГан менiН жарым,
Ммм... Менiн айдайым,
Керемет махаббатым!