Королева всiх нестям...

Тарас Малахольный
Коли свавiлля докучае,
коли приходе самота,
раптово, помiж бруду, помiчаю,
що ти е та.., так, саме та...
Що мiж думОк, стрибае худко,
та справно грае, дивним почуттям,
що ти в менi, моя голубка,
чарiвна панi - королева  всiх нестям.
И це життя стае яскравим,
картатим та вагомим певний час,
i навiть, вiдчуваю близкiсть раю,
вони шукають, кличуть нас...