В лiкарнi

Владимир Бородин 09
Вiдправили до лiкарнi мою Галю любу.
Не минуло щей пiвроку вiд нашого шлюбу.
Ти ж почни мою хворобу всiм рекламувати.
Бо на завтра вже твiй шлунок буде пустувати.

Позвони маiй матусi сьогоднi у вечiр.
Та скажи що ваша Галя упала из печi.
Що вона жива й здорова, трохи шкандибае.
Що заразного у неi нiчого не мае.

Що знаходиться в ликарнi, кров здае гарячу.
Бо не скоро вже побачиш ти Галю ходячу.
А на завтра скажи брату, що така недоля.
И у нього може бути, на все божа воля.

Не забудь шепни и куму, щоб прийшов вiдвiдать.
Бо тобi вже i самому нiде пообiдать.
Ти ж частiш приходь до мене, гадаю що тямиш.
Забeрай усi продукти якi ти дотягнеш.