Реклами, реклами,

Владимир Бородин 09
Навiщо нам отii жвачки.
Навiщо снiкерси отi.
Не треба нам такi подачки,
Коли порожньо в животi.

Мене вже нудить вiд реклами.
Вiд тих затичок що для дами.
Щоб танцювати усю нiч.
Бо я ще з вечора на пичь.

Менi щоб iсти не хотiлось.
Та й м"ясо вже давно не снилось.
А нам пiдгузники щомить,
На вуха вiшають реклами.

Розплющишь очи- вже стоiть.
Задня частина без панами.

О люди, люди, щож то буде.
Коли пiдгузникiв не буде.
Тодi ж не буде и реклами.
Куди ж дивитимуться мами?