Малюнок

Алёна Губина
Лінії темнішають поволі
Під твоїм стареньким олівцем.
Огортають сутінки прозорі,
Туга провисає під дощем.

Вітер заколисує дубраву,
Місяць заспокоєно мовчить.
Ти натхненно робиш свою справу,
Не відходиш навіть і на мить.

Я вже й не питаю, а навіщо
В пам'ять закарбовувати сон?
Поміж нами тиша. Тільки тиша.
Та думки, що плинуть в унісон.

Вже в останнє бачу твої очі,
На останок вуст торкнусь цілунком.
Розчинюсь в пітьмі посеред ночі,
На папері лишившись малюнком.