Насiннячко

Татьяна Левицкая
Жура, відрада, день і ніч
Зосібна зрошені.
Пасхальний батьківський куліч
На тернях зрощений.
Ти не тужи, що не одна
У Божім тім’ячку.
Пошле Господь комусь вина,
Тобі – насіннячко.
А ти сипни їх на поля,
В долоні страдницькі.
Озимі сіють загодя,
Щоб жати радощі.

*------------------------------------
ЗосІбна – окремо один від одного, не разом