Каханне

Наталья Дробняк
Кім прыдумана яно, Богам?..
  Апатычным і нямым стогнам?..
   Хто зрабіў яму твае крылы,
    А мае забраў у цябе, мілы?..
     Не пазнаў чаму ў ім долі,
      Не пусціў чаму ў жыццё волі?..
        Ёсць адказ? На жаль, яго няма.
      ... толькі недзе ўсё пяе, звініць ВЯСНА...