Роберт Геррик. H-840 Красота

Сергей Шестаков
Роберт Геррик. (H-840) Красота

Что красота? Живая благодать,
Румянцем щёк сошедшая сиять.


Robert Herrick
840. Beauty

Beauti's no other but a lovely Grace
Of lively colours, flowing from the face.