Сплетiння...

Шморон Наталия
Сплетіння Неба і Землі...
Сплетіння Хмар пухких і Сонця...
Сплетіння Моря і Зорі...
Сплетіння Ліній на долонці...

Сплетіння ніжне Трав і Вітру ...
Сплетіння Часу  у дорозі...
Сплетіння Запахів в Повітрі...
І двох Сходинок на порозі...

Сплетіння Слів в моїх Очах...
Сплетіння Рук в нічній  Молитві...
Сплелися  коси  на плечах...
Й Думки сплелися, наче в битві...

Сплестися можуть Ноти й Слово...
І  Стежка з Полем....навпростець...
Та..найпрекрасніше з усього-
П"янке... сплетіння Двох Сердець...