***

Наталия Бельке
Напишу я про зоряні ночі
Що дарують нам радість у сні
Про твої неземні, щирі очі
Що чарують лиш поглядом. Втім…
Напишу про пісні і кохання
І про місяць у небі ясний.
Про незвичний, чарівний світанок
І про друзів найкращих своїх…
Про людей у сімейному колі,
Що зібрались співати пісні
Напишу про добро і про казку,
І про принца на білім коні,
Що дарує усміхнені квіти
Найпрекраснішій на всій Землі!!!!