мимольотна я

Мамин Праздник
поки лед-фрапе у твоєму мохіто
не перетане на воду,
я сидітиму напроти,
ротом казатиму про політику,
а очами - про дроти,
що досі до тебе тягнуть,
і як вперше ніяковітиму.