Осень в Беларуси

Юлия Бородич
Восень залатая ў госці к нам прыйшла.

Усё пакрыла лісцем : вуліцы, паля.

Шмат грыбоў у лесе,

Дожджык усё ідзе.

Вожык у сваю норку

Лісцік на іголках

Жоўценькі

Нясе.