На майданi незалежност

Владимир Бородин 09
Що ти куме тут стоiшь?
Рот розкрив а не кричишь.
Незалежностi хочу!!!
Та ii я ще не бачу,
От тому я й не кричу.

Що ти голову морочишь,
То й бери, якщо ти хочешь,
Тут нiкого вже нема,
Мабуть ти стоiшь дарма.

Може жiнка не дае.
Чи у тебе як i в мене
Незалежнiсть невстае.