Пахнуть гiацинти...

Владимир Киевский
Пахнуть гіацинти на дев'ятий поверх,
На двадцятий поверх завітала синь.
Лісових фіалок назбирав наш шофер
І везе дружині - народився син.


Ми тут, вся маршрутка, привітати хочем,
За ніч натомився, тільки не засни.
Все ми розумієм - в більшості  є дочки...
В кутик усміхаєшся - "В декого сини".