Just love Me

Лидия Бор
I want your love...
   for me love, when you can feel my feelings.

I want your love...
   for me love,  when you can read my soul.

I want your love...
   for me love,  when you can touch my heart.

I want your love...
   for me love,  when you can cherish my body.

I want your love...
   for me love,  when you can cry when I cry.

I want your love...
   for me love,  when you can laugh when I laugh.

I want your love...
   for me love,  when you can accept me for who I am.

I want your love...
   for me love,  when you cannot live without me.

I want your love...
   for me love,  when I would do the same for you.

This, for me, Love.
Just love me.