Роздуми

Наталия Петрина
Чи є в безвиході кінець?
Так! Він в моїх віршах!
Коли журба та туга на душі,
То лине пісня з вуст!
Летить вона, як птаха
Через віки, літа, часи
Дарує нам вона надію
Та віру в щастя на землі!