Як би Ти знала, моя мила

Иван Задрыгун
Як би Ти знала, моя мила,
Як я Тебе тоді кохав,
Але не міг, я був не в силах
Сказати, що я відчував.

Два рідних серця розлучити
Не міг, Ти вибач це мені,
Вже краще зовсім не любити
Й холодним бути, як граніт...

1998