Касы козi КиылГан, cуйiктi менiн эйелiм!

Виталий Коростелев
Касы ко'зi КиылГан,
Су'йiктi менiн эйелiм!
Тек сенi, КУдай КосКан
Жан досым, о'те су'йемiн!
Тек сенi, махаббатым,
Тек сенiН сУНГак денендi!
Перiштем, мен сен у'шiн
ЖарыК ду'ниеге келдiм!
Сен маГан жаны кiрiп
О'мiрге келдiН, КУдайым!
Сол себептi жу'регiм
Сен у'шiн, менiн жУбайым,
Лу'пiлдеу тУрады!
Сен маГан, назды аруым,
Ауадай Кажеттi,
СондыКтан мен, эсем гу'лiм,
Тек саГан армандаймын,
КУшаКтаГым келедi!
Гулятай, менiН Кызым,
Кандай жу'регiм шаншиды!
ТаГдыр КосКан жарым, сынарым,
Айналайын, ботаКаным,
Мен тек саГан, ГашыК боламын,
О'йткенi сенi жап-жаКсы
Ко'ремiн, наКсу'йер эйелiм!
Хош иiсiН, шашыН, ко'зiН -
Эр жерiНдi о'те су'йемiн!
ЖалГыз махаббатым менiН!