Просто скучила

Ника Аремих
Нові імена, нові місця,
Нові обличчя, нові мандрівки;
Нові фантазії щодо кінця
Старої заслуханої платівки.

Тремтячі краплі нічної роси,
Смішне на блискавки полювання,
А ще полювання на ті часи,
Коли ще потрібне моє кохання.

Примарні згадки забутих мрій,
Малюнки виделками у повітрі,
Чіпляння думками за образ німий,
Що хтось загубив на моїй палітрі.

І серце, що так і не стало пустим,
Що марно чекає свого героя...
А я просто скучила так за тим,
Як добре мені було із тобою.