КОНiлiм толКып кеттi...

Виталий Коростелев
КОНiлiм толКып кеттi -
КОрсеН кОзiН Уялады!
Мен сенi Оте мыКты,
Ынтамен су'йемiн! Жаны
Кiрiп Омiрiмге келдiн!
О, жалГыз махаббатым,
Мен сенi, назды эйелiм,
Тым Катты КУмартамын!