Старе Мiсто

Дмитрий Малик
На тому піщаному березі,
Ми вважались як тверезі,
По тому це було в березні,
Ми всі відрізняємось - різні.

Старе місто подає поклик,
Старе місто надає оклик ,
Моя колиска досі хитається ,
Її колискова досі грається .

Як добре було у тому-у часі,
Як вуса смакуються у квасі ,
Пробіжить повз очі стара кішка,
На столі тебе чекає їжа з діжки.

Старе місто почує мій лин,
Старе місто крутить млин,
Щоб хліб був у кожного пана,
А чесність поставала як шана.

Ґрунтова площа попід ногами,
Малий хлопчик прогулюється,
Чується лоша, топить ногами,
Він падає і як завжди виється .

Старе місто знову міняється,
Старе місто моє краєвидиться,
А я повертаюсь у теперішнє ,
Не дає спокій моє внутрішнє .

Goodbye Goodbye Goodbye,
I'll be back in a other image.