Земле моя!

Наталия Петрина
Земле моя!
Рідна ненько моя, Україно!
Я закохана в ниви твої і поля,
Поважаю велич твою та силу!

Я люблю українську ніч
Люблю коли пісня душевна
Тихенько звучить,
А в небі горять стожари!

А вранці, як сонечко встане
Пташки заспівають в саду
Полину з вітром я в поле волошкове,
Де буяють хліба золоті!

Я люблю куполи золотаві
Та велич дніпровських круч
Я землю свою прославляю
На сотні майбутніх літ!