Мой край родной...

Наталия Петрина
               
Мій рідний край,
Моя земля – заквітчана й співуча!
Ти в весняних трелях солов’я,
Вінком з ромашок та волошок оповита!

Із давніх – давен зазнала горя ти й біди
Топтала та палила тебе вража сила,
Але наперекір всьому,
Ти величава та красива!

Летять, курличуть в небі журавлі
Ці птахи – символи добра та щастя!
Нехай живуть в добрі твої дочки й сини!
Нехай кругом, панує злагода та щастя!