Осенний Киев

Наталия Петрина
Схили Дніпра в цю осінню годину
Ви вражаєте погляд в цю погожую днину
Яка краса і таємниця фарб!
Неначе це країна золотавих чар!
Стоять дерева у багряному вбранні
Шепочуться ніжно їх віти
Схиляючись в журбі!
Яка прекрасна благодать
Осінній цей пейзаж вбачать!