Музика кохання

Наталия Петрина
Осінь прийшла…
І в душі, як той спогад лунає
Музика вічна кохання –
Казка осіння моя!

Скроні багряні берізки
Легенько торкнули вітри
І в ніжному шелесті листя
Звучали осінні пісні

Осінь – красуне, чарівна та мила
Ти як фея прийшла з кольорового сну
Та з подихом ніжним вітру,
Ввійшла в мої сни чарівні!