Ос нь

Надежда Погребняк
З неба ненароком
Фарби хтось розлив
Дощик кольоровий
Землю окропив
Кольори веселки
В лісі виграють
Кетяги калини
З росів воду п’ють
В золотім віночку
Садом осінь ходить
Вітерець з листочками
Хороводи водить
Круглолиця «Діва»
Поділлям гуляє
З ягодів намисто
На гілля чіпляє
Щедра і багата
Поділлям гуляє
Яблука червоні
В кошики складає
Зграї журавлинні
Над селом кружляють
Пісеньку прощальну
Птахи нам співають
Жаль їм покидати
Рідну Україну
Залишіть журавлики
Нам свою пір’їну
Рідна моє земле
Все тобі пасує
Й весняне цвітіння
Й золото осіннє