***

Надежда Погребняк
Небо посіріло
Дощик накрапає
До престолу осінь
Золота ступає
Сипле кольорами
Садом і лісами
Всіх нас пригощає
Щедрими дарами
Сивими туманами
Ранок оповитий
З берегами шепчеться
Дністер гордовитий
Качечка із виводком
В небо поглядає
Вже пора збиратися
Осінь наступає