***

Надежда Погребняк
Свята Україно Подільський наш краю
З тобою живемо й з тобою страдаєм
З тобою радієм і сум розділяєм
З тобою злітаєм і пісню співаєм
З садами твоїми весну зустрічаєм
Хлібами рясними поля засіваєм
З тобою ми разом спілкуємся з світом
І разом з тобою милуємся цвітом
Ми є українці і цим гордимося
З джерел твоїх срібних води нап'ємося
вінок з твоїх квітів з любов'ю сплітаєм
Тебе Україно ми щиро кохаєм
Озера й річки і гірські стежечки
Усе це ми маєм усе в нашім краї
Тут спів солов'я і кування зозулі
В зелених гаях золотисті козулі
Тут бджілка збирає солодкі меди
І радують око родючі сади
Пухким короваєм гостей зустрічаєм
Такої краси в цілім світі не знаєм
Ну як не любити і як не кохати
Нам треба уміти все це шанувати
Свята Україно Подільський наш краю
З тобою щоранку ми сонце стрічаєм