***

Надежда Погребняк
О земле україно рідна
Без твого цвіту й солов'їв
Душа у мене бідна
Без цих густих туманів
І голубих лиманів
Не можу й дня прожити
Тебе щоб не любити
Моя земля
Подільський рідний краю
За твою волю і красу
Я господа благаю
Щоби тут спокій панував
Та цю красу оберігав
І соловейко на весні
У сад вишневий прилітав