Чмусь гр м гримить

Надежда Погребняк
Чомусь грім гримить та ще й дощ шумить
Кума кумові в печі смачний борщ варить
Прибиралася малювалася
Щасливої годиночки дочекалася

Ой грім гримить та ще й дощ шумить
Кума кума дорогого через тин манить
Ой кумцю моя перепілочка
Не мед буде як узнає моя жіночка

І громи гримлять і ярки біжать
Кума з кумом дорогим за столом сидять
І борщ їдять і горілку п'ють
Подивіться люди добрі як куми живуть

Ой грім грамить ще й вітри гудуть
Дорогий кум із кумою мед-горілку п'ють
Мед-горілку п'ють ще й підморгують
А сусіди лихі люди поговор ведуть

Ой грім гримить та ще й дощ шумить
Жінка з дрином у руках до куми біжить
І борщ летів і горілка лилась
А у хаті у куми страшна бійка знялась
Походеньки ці враз наладила
Як провадила додому дрином гладила

Вже і грім не гримить ані дощ не шумить
Дорогий кум до куми й через тин не глядить
Дома борщ кипить ще й гусак шипить
А у мого чоловіка голова болить

Нехай грім гримить та ще й дощ шумить
Дай же Боже нам у парі до 100 років дожить
До 100 років жить до куми ходить
Що ж поробиш люди добрі на цім світ стоїть.