криниця

Надежда Погребняк
Стежка до криниці
Змійкою біжить.
Ми прийшли водиці
Свіжої попить.
Де ж така водиця
В якім краї є?
Нам вона здоров’я
Й  сили додає.
Із землі святої
Джерело тут б’є.
Хто ж таку водицю
Ще у світі п’є?
Це ж земля Подільська,
Це ж наш рідний край.
Подільські криниці
Завжди пам’ятай!