левеня

Надежда Погребняк
Я прибув на карнавал
До вас із пустині.
Там ялинки не ростуть –
Пальми та колючки дивні.
Всі звірята на хвилинку
Умостились під ялинку.
Білка, зайчик і лисичка,
Прилетіла ще й синичка.
Тут сьогодні гарне свято –
Новий рік прийшли стрічати.
Є й пухнасте кошеня –
Тож прийміть ще й левеня.