Тепло...

Анастасия Гладнева
А я дивлюся в твої ясні очі
І бачу справжню ніжність та красу.
Тебе нестримно і жадано хочу.
Я відчуваю близькість твою та тремчу.

Неначе полум’я спалахує в мені,
Так тепло, лагідно, як навесні.
Свої зізнання на папері я пишу тобі
Наснись мені, мій янгол, та не йди…

Твоя чарівна посмішка, твої вуста -
Ще не торкалася, а ніжність проросла.
Невже так пощастило,
Що кохання квітку я знайшла?!

Не знаю, сумніви ще маю…
Але вже, як дитятко, в хмарах я вітаю!
Від тебе, любий, розум я втрачаю.
Тепло. Тебе нестримно я жадаю…