Саме в н

Анастасия Гладнева
Він, як маленький хлопчик, який досі просто хоче кохати щиро та чисто, коли твої почуття, як білий лист паперу і ти не хочеш на ньому нічого писати, доки не з’явиться вона, та сама, яка зрозумію його без слів, яка відчує мелодію його серця, яка буде танцювати з ним в ритм…яка не відпустить його долоні, коли він захворіє, яка буде чекати, коли вже всі інші не згадають про нього, яка проміняє свій рай заради життя поряд із ним… яка буде просто кохати його всім серцем до останнього подиху… і навіть довше…