Igatsen Sind

Виктория Яркая
Ma jalle lendan mitmendatki korda
Mu kodulinna jattes sassi all.
Ootuled aina kihutavad mooda,
Ja Fokker touseb ohku patumaalt...

Siin iga latern valgustab mu linna,
Et nagu ornalt seda hellitab.
Kuid kus je kellega siis oled hetkel Sina?
Kes Sind seal hommikuti kallistada saab?

Sind jalle jattes valusale maale,
Ma lendan linnast linna nagu lind.
Ma ihaldan Su keha, Sinu vaimu -
Nii soe laine voolab labi mind!

Ma jumaldan Su koige armsat naeru,
Su naeratusest ornam pole veel!
Mu armastusest saabki rohkem arvu -
Mus laiendavadki kuupmeetrid verd..!

Ja juba varisevad kaugelt Riia tuled,
Kuid mina endiseltki motlen Sinule.
Ma lendan tugitoolist Sinu juurde,
Ja turvavood ei sega mingil teel...

( К Элис.П., Таллинн 2010)