Сонячн бруньки

Валерия Вишнёвая
На деревах, в сонячнім промінні,
Тріскають малесенькі бруньки.
Тріскають, і запахом свободи
Надихають весну навіки.

Сонце й небо, світлі і глибокі,
Бризкають на листя і квітки.
Виливають щастя сині очі,
З неба на ці сонячні бруньки.

І весна  рожева у ясній блакиті,
Тихо розсміється краплями дощу.
І розквітнуть верби, усмішками вмиті,
Бачачи довкола зелені красу.