я ти

Наташа Сёмка
Зчитую з вікна твої листи.
Подихом зігрію я твій сніг.
Є для мене в світі тільки ти,
Я з тобою, біля твоїх ніг.
Нам і мовчки хороше завжди.
Просто поруч, доторки руки…
І слова, мов крапельки води,
Поцілунки – з неба зірочки.
Ти в життя моє приносиш зміст,
Відігрівши душу від біди..
Ми будуєм поміж нами міст,
Що з’єднає долі назавжди.