Гимн первокласника. укр язык

Пётр Лавренчук
Гімн першокласника.

До школи,до школи,до рідної школи!-
Я, з новим портфелем швидко біжу,
Ручкою махну в дитинство веселкове,-
Знайду тут друзів,та про себе розкажу.

За парту,за парту,за зручну парту,-
На випередки, зі школярами лечу,
Здоров друже!- новенький Букварику-
"Стирачка" та ручка й олівці застружу.

Вчителька,вчителька, перша вчителька,-
Лагідно руку покладе на плече,
Вона, усіх знань прородителька,
З нас, - " добрий коровай" спече.

Подяку,подяку,першу зароблену подяку:
За чемність та старанність отримаю,
Значки:риски,кола, тире та крапку,
В зошиті,  напишу та вималюю.


До дому,до дому,до рідного дому,-
Я,вже справжній школярик біжу,
Обніму: бабусю,тата та маму,
Й , домашнім тваринам все розкажу.