ХТО ВОНА?

Фиолетта
Хто вона- дівчинка
із згубною  звичкою
Курити "Гламур"?
Жінка,що просить в життя
Видовищ?
І текіту ,лимон, і сіль...
Казали їй, - у рулетку грай!
І тобі пофортунить.
Парне- не- парне,
Став на зеро,
А життя - як зебра.
Грала у шахи,
Ходила білими,
Хто вона, дівчинка- Літо?
З очима-зеленими-нітро
Чого вони хочуть
Від цього світу?
Жінка, з зіницями чорними
Як криниці?,
Що стискаються світлом..
Вона на горищі ховає
Мольберти
І малює нишком,
Щоб від себе втекти
І не вмерти.
В тої, і в неї- у крові
Багато солодко-гіркого,
Як контрастів на її натюрмортах
З минулого,
В звичну її небуденність
Влилася
Пульсує її аортою
Ніхто не збагне
ЩО?-
її НЕЗБАГНЕННІСТЬ.