Осiнь, хандра

Владимир Киевский
Осiнь, хандра -
Настроїв ніц нема.
Спека була -
Настрої на ура.

Сльози не лить,
Ватра ж бо догорить.
Клич оптимізму мить,
Зле то хандрить.

Треба зірвати глід,
Треба зібрати плід.
І попливе наш пліт
Сонця відсвіт.

Осінь вже на межі,
Шати скидає світ.
Та не страшить сей міт,
В серці весни як слід.