Малюнок

Таисия Цыбульская
Я дістану олівці,
Кольорові малювці,
Білий аркуш розфарбую,
Все на світі намалюю.

Ось на небі світить сонце,
Ось будинок і віконце,
Сад,дорога і млинок,
І пшеничний колобок.

Ось сидить руда лисиця,
Ось росте смачна суниця,
А над нею хмарка синя,
А в городі жовта диня.

А на полі гарні квіти,
Їх в вінки збирають діти.
Ось обіда сірий зайчик,
Хлібчика знайшов окрайчик.

Ось машина є для тата,
М"яч великий є для брата,
Є цукерки для матусі,
Круглий коржик для бабусі.

Ой! Зламався олівець!
Все одно я молодець!
Добре все розфарбувала,
І матусі показала.

На стіні висить малюнок,
Це від мене подарунок.
Розбирала вся сім"я,
Що ж намалювала я!