Моя земля

Надежда Погребняк
О земле, Україно рідна!
Без твого цвіту й солов’їв
Душа у мене бідна,
Без цих густих туманів
І голубих лиманів
Не можу й дня прожити,
Тебе щоб не любити.
Моя земля,
Подільський рідний краю,
За твою волю і красу
Я Господа благаю,
Щоби тут спокій панував,
Та цю красу оберігав
І соловейко на весні
У сад вишневий прилітав.