Моя Укра на

Надежда Погребняк
Моя Україна – казкова долина,
Моя Україна – щаслива родина,
Моя Україна – зелені ліси,
Моя Україна – квітучі сади,
Моя Україна – роса золота,
Моя Україна – дівоча коса,
Моя Україна – це спів солов’я,
Моя Україна – це мати і я.
Квітують тут квіти,
Рождаються діти.
Свою Україну ми вмієм любити
І вмієм її від біди боронити.
Поля колосяться зерном золотистим,
Калина гордиться червони намистом.
Чорнобиль її не зумів задушити –
Моя Україна завжди буде жити!